Siitä lähtien kun tutustuin biljardin pariin, olen tykännyt siitä todella paljon. Jo toisella luokalla pelasin lähellä olevalla kerhotalolla biljardia innolla, vaikka säännöt olivatkin hieman omia. En ole kuitenkaan perheestämme ainut, jota on purrut biljardikärpänen jo nuorena. Isäni on monesti ollut biljardikursseilla, ja tykkää biljardista melkeinpä vielä enemmän kuin minä itse.

Tästä lähti liikkeelle isäni aikomus hankkia biljardipöytä kotiimme. Äitinihän ei ollut kovin innoissaan, talomme ei ole nimittäin kooltan kovin suuri, juuri sopiva pienelle perheelle. Isäni oli kuin lapsi jouluna, kun hän vihdoin ja viimein sai pöydän olohuoneeseemme. Monet vieraat ovat kyllä ihmetelleet pöydän paikkaa, mutta ei se olohuoneessa häiritse.

8ball.gif Kasipallo on omasta mielestäni paras peli, se on rauhallinen ja yksinkertainen, ja halutessaan sen sääntöjä on todella helppo muokata. Pöytämme on siis normaali 7' kokoinen Black Cat, jossa on siis pallonpalautusautomatiikka. Siinä on laminoitu MDF-levy ja pelialue on 92x184cm. Isällämehän on niin kova biljardihinku että hän kuluttaa aikaansa Youtubessa katsomassa snookerivideoita silloin kun sitä ei tule telkkarista. Hän osti pöytäämme snookerpallot, vaikka eihän tuo pöytä snookerpöydäksi oikein pienen kokonsa vuoksi sovi, mutta ajankuluna sekin menee oikein hyvin.